COMPETITIE

INTERNE ENKELTORNOOI & DUBBELTORNOOI TCW

Planning Intern Dubbel tornooi 2018

Voor 02/07

1/16 Finale

Voor 30/07

1/8 Finale

Voor 20/08

1/4 Finale

Voor 10/09

1/2 Finale

Zaterdag 15 september

Finale

INTERNE COMPETITIE TCW

Van mei t&m september kan men weer het competitiebeest in zich loslaten. Of gewoon een stevige wedstrijd spelen (dit kan vanaf nu ook met verlichting !), om deze daarna nog eens gezellig over te doen in onze schitterende accommodatie. Het is DE manier om regelmatig (!) die tennisbaan te betreden en diverse ‘spelstijlen’ te ondergaan. We noteren opnieuw volgende reeksen: Heren Open, Heren + leeftijdscategorie (+30, +45, +60, …), Dames Open (verschillende niveau’s en/of leeftijdscategoriën), Dubbel Dames (15ptn en 40ptn). Dubbel Heren (15ptn en 40ptn)

Uiteraard naargelang de inschrijvingen worden de reeksen zo homogeen mogelijk ingedeeld (o.a. volgens klassement, leeftijd, behaald resultaat vorig jaar, …) en indien nodig verder onderverdeeld in A, B, C, ... Voor de dubbels geldt het dubbelklassement en is de minimum leeftijd tesamen 35jr.

De uiteindelijke competitiekalender zal voor de deelnemers ter beschikking zijn in de kantine midden mei, samen met het competitiereglement. Schrijf u massaal in! Gelieve naam, reeks, Tel-nr en Email (ook van je dubbel partner) door te sturen uiterlijk op 30 april.