JEUGD

indexj

JEUGDSTAGE

Rond de eerst week van augustus houden we onze jaarlijkse jeugdstage. Het concept en/of format van deze stage is ondertussen bij de meesten wel bekend. Er zijn dagelijks tennislessen, wedstrijdjes en animatie voor iedereen.

Dit jaar hebben we met het volledige team besloten om het over een 'iets' andere boeg te gooien. Zo willen we onze jeugdstage meer een echte tennisstage laten worden.

Elke deelnemer zal 2 uur per dag tennisles krijgen + aanvullend nog een uur extra training. Voor de jongsten zal zich dit uiten in balvaardigheid, voor de ouderen in conditietraining.

Ook de animatie zal dit jaar iets anders verlopen. Er worden gestructureerde programma's opgesteld waaraan iedereen die niet op het tennisterrein staat zal deelnemen.

De intensere begeleiding vergt een verhoogde inzet van middelen en mensen en heeft zijn weerslag op het prijskaartje. De kostprijs voor deze stage bedraagt 90 euro en is enkel toegankelijk voor leden van Tennisclub Wachtebeke.

Aarzel vooral niet om in te schrijven want het wordt een leerrijke week voor elke deelnemer ! Wacht niet te lang want de inschrijvingen zijn beperkt ! Informatie + inschrijving volgen via mail.

Wie?
Elk lid van TC Wachtebeke tussen 6 en 16 jaar

Waar?
Op de terreinen van TC Wachtebeke, Melkerijstraat 39E in Wachtebeke

INFO

Voor meer info over onze jeugd evenementen, kan je terecht bij onze jeugdverantwoordelijke Michiel Lefevre via het mail adres: michiellefevre@hotmail.com